Onze School

Pedagogisch project

We staan als GO!-school volledig achter het pedagogisch project van onze scholengroep 10 en bij uitbreiding het hele gemeenschapsonderwijs. Onderzoekend leren is zeer belangrijk. Ben je benieuwd wat dit allemaal inhoud?

Pedagogisch project

Visie

Uiteraard hebben we ook een eigen schoolvisie waarin we inspelen op onze kinderen, leerkrachten, schoolomgeving en andere specifieke factoren die eigen aan onze school zijn. Deze visie is uitgewerkt door de het schoolteam en vraagt aan leerlingen en ouders mee participatie. Ondertussen is een werkgroep bezig deze visie mooi te visualiseren en uit te schrijven. Daarom is de volgende pagina wel nog ‘under construction’, maar de visie zal het wachten waard zijn!

Visie

Reglement

Een school kan niet functioneren zonder goede regels. Wil je deze graag inkijken? Dat kan altijd, want het volledige schoolreglement is te vinden op onze website.

Schoolreglement

Zorgbeleid

Het kind staat bij ons centraal en daarom is het belangrijk een goede zorgwerking te hebben. We werken dan ook in twee richtingen. Zorg is voor iedereen!

Zorgbeleid